Sean Combs

Omaisuus: 730 miljoonaa dollaria

Diddy, P. Diddy, Puff Daddy ja tuoreimpana Love ovat eräitä Sean Combsin useista lempinimistä. Harlemista kotoisin oleva räppäri loi uransa hip hop maailmassa 90-luvun alussa, jolloin hän perusti Bad Boy Entertainment levy-yhtiön, joka julkaisi monia legendaarisia hip hop -albumeja, kuten edesmenneen The Notorious B.I.G:n debyytti “Ready to Die”. Nykyään Combs keskittyy musiikin tekemisen sijaan enemmän yritystoimintaan, jotka muodostavat yhdessä valtaosan hänen omaisuudestaan. Sean Combs omistaa levy-yhtiön lisäksi Ciroc Vodkan ja oman musiikkiin keskittyvän kaapelitelevisioverkon.

Mariah Carey

Omaisuus: 510 miljoonaa dollaria

Pop-diiva Mariah Carey aloitti uransa kahdeksankymmentäluvun lopulla ja nousi pian listoille vaikuttavan äänensä ja muiden avujensa ansiosta. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muun muassa “All I want For Christmas Is You”, joka edelleen soi radioissa joka joulu, “Honey”, “Fantasy” ja “Always Be My Baby”. Carey on myynyt yli 200 miljoona albumia ja saavuttanut 18 ykköstilaa Billboard -listalla.

Dr Dre

Omaisuus: 700 miljoonaa dollaria

Dr Dre oli yksi legendaarisen N.W.A. rapryhmän perustajista ja omalta osaltaan loi perustan 90-luvun hip hopille. Musiikin lisäksi hän on kunnostautunut yrittäjänä ja tunnettu erityisesti Beats by Dre kuulokkeista. Beats Electronic myytiin vuonna 2014 Applelle huimaan kolmen miljardin dollarin hintaan, josta suurin osa varallisuudesta on myös kertynyt.